semne.jpg

Gânduri, la început de drum ...

”Cine sunt eu?
Postează un mesaj scurt prin care să ne spui câte ceva despre tine.
  • Ce m-a determinat să particip la acest proiect?
  • Care sunt resursele personale de care dispun pentru a avea succes în acest proiect?
  • Ce asteptări am de la acest proiect?
  • Care sunt principalele obstacole/riscuri pe care le-as putea întâmpina?
Atunci când postezi mesajul, alege un titlu pentru relatarea ta care să rezume mesajul, folosind aproximativ trei cuvinte.

1. Marcosanu Elena: parerea mea

1. Motivul care m-a determinat sa particip la acest proiect a fost dorinta de a afla si de a invata cat mai multe despre psihologie .
2. Resursele personale de care dispun pentru a avea succes in acest proiect sunt Internetul , Manualul de Psihologie si carti de specialitate.
3. Asteptarile pe care le am de la acest proiect sunt numeroase , dar cea mai mare asteptare este acumularea a cat mai multe cunostinte.
4. Nu cred ca sunt obstacole pe care le-as putea intalni , deoarece scopul meu este sa dobandesc cat mai multe cunostinte.

2. Dumitru Cosmin: Gândurile mele

Faptul care m-a determinat să particip la acest proiect a fost dorinţa de a învăţa mai mult.
Resursele personale de care dispun pentru a avea succes în acest proiect sunt: Internetul şi calculatorul personal.
Aşteptarea cea mai mare pe care o am faţă de acest proiect este acumularea de cunoştinţe.
Nu cred că există riscuri pe care le-aş putea întâmpina în acest proiect deoarece cred că am numai de câştigat.
(Dumitru Cosmin)
3. Porumb Șt. Andreea : Factorii determinanți
Motivul care m-a determinat să particip la acest proiect a fost dorința transformată in necesitatea față de a cunoaște cât mai bine propria persoana și de a-mi aprofunda cunoștințele.
Dispun de resurse personale precum:Internet și Dicționar Explicativ Școlar.
Așteptările pe care le am de la acest proiect sunt numeroase,însa cea mai importantă este aceea de îmbogățire a cunoștințelor și de a ajunge la un stadiu de cunoaștere cât mai bine dezvoltat.
Consider ca nu exista obstacole sau riscuri pe care ar fi posibil să le întâmpin ținând cont de faptul că vreau să ma implic și să reușesc in tot ceea ce este legat de acest proiect.

4.Mirita Catalina : Ce parere am?

Am fost dispusa încă de la început sa particip la acest proiect cu speranța ca voi afla foarte multe lucruri și asa voi acumula foarte multe informații poate noi pentru mine.
Internetul este singurul mijloc de unde pot sa iau foarte multe informatii pentru a avea o reusita in acest proiect.
Am foarte multe asteptari de la acest proiect si vreau sa imi fac treaba cum trebuie pentru ca totul sa iasa bine si in final sa am ceva de castigat pe urma acesui proiect.
Obstacole sau riscuri nu cred ca pot întâmpina dacă ma implic atât cat trebuie.Vreau ca totul sa iasă asa cum imi doresc!

5. Gatej Cornelia: Ceea ce cred

Imediat cum am aflat de acest proiect, am vrut sa ma inscriu pentru a afla cat mai multe lucruri, sa-mi dezvolt cunostintele si sa ma cunosc mai bine.
Resursa de care dispun pentru a avea succes in proiect este Internetul.
Am multe asteptari de la acest proiect, vreau sa acumulez cat mai multe cunostinte, sa incerc sa aflu cat mai multe lucruri despre mine,sa descopar capacitatile mele
Nu cred ca o sa intampin obstacolo\riscuri in acest proiect. Sper ca totul sa iasa bine, eu o sa ma straduiesc, o sa dau tot ce am mai bun!
6. Medeleanu Anca:
Scopul de a afla mai multe lucruri m-a determinat sa particip la acest proiect.
Internetul este singura resursa care m-a ajuta sa am succes in proiect.
Asteptarea mea de la acest proiect este de a m-a face sa realizez ce inseamna cu adevarat psihologia.
Nu cred ca voi intampina obstacole deoarece cat mai mi-am propus ca acest proiect sa de-a roade cat mai bune.

7. Serban Miruna: Gandurile mele

Acest proiect mi-a acordat sansa de a descoperii si invata lucruri noi. Unul dintre motivele care m-a determinat sa ma implic a fost faptul ca doresc sa stiu cat mai multe lucruri despre psihologie, dar si sa descopar profunzimile ei intrucat as vrea sa urmez Facultatea de Psihologie.
Resursele personale de care dispun sunt reprezentate de: internet si cartile din biblioteca proprie.
Nu am anumite asteptari, ci vreau doar sa imi dezvolt cunostintele cu ajutorul acestui proiect.
In ceea ce priveste obstacolele nu cred ca voi intampina deoarece am un scop precis si vreau sa il duc pana la capat.Sigur totul o sa iasa asa cum ne-am propus!

8. Samoila Oana: Opinia mea

Faptul ca pot invata atat de multe prin acest proiect, mult mai usor decat in varianta clasica m-a determinat sa particip la acest proiect.

Resursele de care dispun pentru a avea succes in acest proiect sunt: Internetul si cartile de specialitate.

Asteptarile mele privind acest proiect constau in dezvoltarea abilitatilor, precum si imaginatiei in vederea construirii a noi proiecte.

Nu consider ca avoi avea riscuri sau obstacole de intampinat deoarece dorinta mea este de implicare si dobandire a cat mai multe cunostinte.

9.OCTAVIAN MATEIU: Ganduri bune

Ceea ce m-a determinat sa particip la acest proiect a fost dorinta de a invata lucruri necesare si utile despre psihologie,in alt mod decat cel traditional si dorinta de a sti cat mai mult despre psihologie.
Resursele personale de care dispun pentru a avea succes in acest proiect sunt:calculatorul propriu,internetul si timp liber.
Asteptarile mele de la acest proiect sunt doar cateva,printre care si dorinta de a sti cat mai multe despre acest obiect de studiu,pe care multi il considera plictisitor,ceea ce nu este adevarat.Daca ii dam putina atentie,putem invata lucruri noi care ne pot fi de folos in viata de zi cu zi,in diferite situatii,fie ele mai grele sau mai usoare.
Nu cred ca putem intalni obstacole sau riscuri pe parcursul acestui proiect,daca il tratam cu seriozitate.
10.Mirea Alina: Parerea mea
Motivul care m-a determinat sa particip la acest proiect a fost dorinta de a cunoaste si de a invata lucruri noi, dar si pentru a ma cunoaste mai bine.
Resursele personale de care dispun pentru a avea succes în acest proiect sunt: Internetul , cartile de specialitate si Dictionarul Explicativ Scolar.
Asteptarea cea mai mare de la acest proiect este ajungerea la un stadiu de cunoastere de sine cat mai bine dezvoltat, dar si de acumularea cat mai multor informatii.
Obstacolele si ricurile nu ma vor impiedica daca ma implic cat trebuie , sper ca acest proiect sa dea roade si sa iasa asa cum mi-am propus!
11. Bogdan Oprea :Opinia mea
Am avut inca de la inceput un motiv intemeiat care m-a determinat sa particip la acest proiect si anume ,sa invat lucruri noi si folositoare despre psihologie, lucruri cu care te poti intalni in viata de zi cu zi si de care te vei lovi in toata aceasta viata.
Resursele de care eu dispun la momentul actual sunt Internetul si cartile din bibilioteca personala.
Cea mai mare asteptare a mea este cunoasterea de nou , ceva care o sa ma ajute pe parcursul vietii.
Probabilitatea ca eu sa intampin riscuri pe parcursul acestui proiect este minima deoarece eu cred ca am numai de castigat din aceasta activitate.

12.Ionascu Emilia:Ceea ce cred?

Ceea ce m-a determinat sa particip la acest proiect a fost decrierea interesanta pe care dna profesoara ne-a facut-o despre tot ceea ce putem invata,si lucrurile noi pe care le-am putea intelege mult mai usor,fiindu-ne prezentate sub aceasta forma.
Resursele personale de care dispun sunt:internetul si materialele pe care le pot procura de la biblioteca personala.
Cu ajutorul acestui proiect sper sa imi imbogatesc cunostintele despre psihologie si sa aflu lucruri noi despre aceasta materie, pentru ca in viitor mi-ar placea sa urmez o facultate cu acest profil.
Consider ca nu pot intampina niciun risc participand la proiect,deoarece acesta ne poate fi doar de folos,fara a avea vreun efect negativ asupra noastra.
13.Tuţu Alexandra: Parerea mea.
Motivul pentru care m-am inscris la acest proiect a fost dorinta de a afla cat mai multe ,dorinta de autocunoastere.
Resursele de care dispun sunt internetul si diferite carti de specialitate.
Prin intermediul acestui proiect doresc sa invat cat mai multe lucruri, deoarece consider ca psihologia ne ajuta oricand in decursul vietii,omul confruntandu-se cu tot felul de probleme care pot fi rezolvate numai cu ajutorul psihologiei.
Nu consider ca voi intampina riscuri sau obstacole,deoarece am un scop precis de implicare si dobandire de cat mai multe cunostinte.
14.Uţă Diana:Opinia mea
Ceea ce m-a determinat sa particip la acest proiect a fost curiozitatea si dorinta de a invata lucruri noi.
Resursele personale de care dispun pentru a avea succes in acest proiect sunt: Internetul si Dictionarul explicativ.
Asteptarile mele de la acest proiect sunt numeroase:mi-as dori sa acumulez cat mai multe cunostinte si sa-mi descopar anumite laturi pe care nu le-am putut evidentia pana in momentul de fata.
Cu siguranta nu voi intampina obstacole pe tot parcursul poiectului deoarece stiu care sunt scopurile mele si anume:de a acumula cat mai multe informatii si de a-mi dezvolta imaginatia.

15. Iulia Bîcîilă: EU, gânduri, opinii, rânduri sincere.

Sincer, când am auzit despre acest proiect nu am stat prea mult pe gânduri, şi mi-am propus să mă implic cât mai mult cu putinţă şi să fac o treabă bună alături de ceilalţi colegi ai mei. Motivul? Ce m-a determinat? Hm...o să fiu sinceră şi o să vă spun că nu am o explicaţie concretă, poate simplul fapt că mă bucură atât de mult să aflu cât mai multe despre reacţiile/comportamentul oamenilor, persoanelor din jurul meu. Resursele personale de care dispun pentru a avea succesc în acest proiect sunt: Internetul, Dex-ul, dar şi calculatorul personal (aceste 3 lucruri îmi sunt de mare ajutor pentru multe alte proiecte). Însă sunt dispusă să îmi folosesc toate calităţile, căt si alte mijloace pentru a duce la bun sfârşit acest proiect. Mă aştept să învăţ ceva din acest proiect şi să fiu şi mai atrasă de această disciplină fantastică.
Obstacolele sau riscurile pe care le pot întâmpina pe parcursul acestui proiect sunt aproape nule, deoarece am un scop bine definit, astfel încât nimic/nimeni nu mă poate oprii să mi-l îndeplinesc.

16 .Paşa Cosmina : Psihologia ,prietena mea

Auzind despre acest proiect , mi s-a parut incă de la început ceva nou , inedit , ceva ...care nu ne-a mai fost prezentat de un alt profesor,o modalitate nouă de a lua note pe merit si de a învăţa ceva .Acesta constituie motivul participării mele la acest proiect .Resursele personale de care dispun pentru acest proiect ? Exceptând manualul , conexiunea cu internetul si alti factori tehnologicii din care m-aş putea inspira,din punctul meu de vedere cea mai importanta resursa proprie este chiar psihicul fiecaruia,motivaţia,dorinţa de cunoaştere,voinţa de a face ceva in stilul tau ca tine.Pronumele de intărire! Tu! Resursa principa sunt eu,voi,noi! Ce aş putea spune despre asteptarile mele de la acest proiect ...Mi-as dori ca totul sa fie inedit pas cu pas, mi-as dori sa învăţ cât mai multe pentru a-mi putea dezvolta gândirea,psihicul.
Obstacole ? Acestea intervin doar atunci cand nu esti destul de motivat in a face ceva .Dacă nu îţi doreşti asta cu adevărat, evident se vor duce toate " pe apa sâmbetei" .Deci,din punctul meu de vedere lipsa motivatiei este principalul obstacol pe care noi, l-am putea întâmpina !
17. Melu Andreea:
Motivul pentru care m-am înscris la acest proiect este dorința de a cunoaște mai multe lucruri despre psihologie și a pătrunde în tainele ei si poate ceea ce voi învața aici, mă va determina să aleg mai departe o carieră în psihologie.
Resursele care îmi sunt foarte de folos în acest proiect sunt: Internetul; Dex-ul; Manualu școlar și deocamdată cam atât.
În urma acesui proiect cu siguranță voi câștiga experianță, sper să fiu un bun psiholog pentru prietenii mei și să știu ce sfaturi să le dau în situațiile grele pe care ei le întampină. Cred că după această experiență îmi va fi mult mai ușor să înțeleg unele lucruri pe care înainte nu le puteam înțelege, să înțeleg reacțiile și trăirile oamenilor în diferite situații, îmi doresc să stiu mult mai multe după acest prooiect.
Nu cred că voi întampina nici un fel de obstacol pe parcursul acestui proiect, ba din contră mă va ajuta și o să am numai de câștigat!
18. Stefan Andreea Elena: Gandurile mele
Inca de cand ni s-a propus sa participam la acest proiect, m-am gandit la faptul ca prin intermediul sau pot afla lucruri noi si poate mult mai interesante decat cele pe care le stiu despre psihologie .
Resursele personale de care dispun pentru acest proiect sunt : Internetul , dex-ul si cu siguranta as putea imprumuta anumite carti de la biblioteca in legatura cu tema proiectului.
Cu siguranta din acest proiect voi avea foarte multe lucruri de invatat , voi acumula experienta si poate chiar voi deveni si mai responsabila si mai ordonata in ceea ce priveste intocmirea unui proiect. Consider ca aceasta experienta ma va ajuta in viitor intrucat inca am dubii in privinta meseriei pe care o voii avea, iar una dintre cele pe care mi-o doresc ar fi psihologia si cred ca acest proiect ma va ajuta foarte mult sa inteleg daca intr-adevar psihologia este pentru mine.
In opinia mea,nu cred ca exista obstacole pe care eu sau colegii mei le-am putea intalni, intrucat psihologia este una dintre putinele materii la care invatam cu drag si la care ne face placere cu adevarat sa ne implicam in proiecte.
19.Barsan Elena Emilia: Parerea mea
Am hotarat sa particip la acest minunat proiect in speranta ca voi avea ocazia sa ma cunosc mai bine pe mine si pe cei din jurul meu. Prin suplimentul de cunostinte am reusit sa imi controlez temperamentul, sa schimb ceea ce nu imi place, sa aflu cum ma privesc ceilalti si multe alte lucruri. Consider ca aceasta materie ne este foarte necesara in viata si cred ca suntem foarte nororcosi pentru faptul ca avem ocazia sa invatam psihologia altfel fata de alte clase. Imi place foarte mult aceasta materie si sunt convinsa ca prin participarea la acest proiect nu voi avea nimic de pierdut din contra voi avea foarte multe de invatat si sint convinsa ca ma vor ajuta foarte mult in cariera pe care as vrea sa o urmez, si anume aceea de jurnalist unde este necesara psihologia pentru a-i intelege mai bine pe ceilalti
Nu regret ca m-am alaturat acestui proiect si sper sa dureze cat mai mult deoarece avem foarte multe lucruri de invatat, de exersat si de practicat.